دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 520837
تعداد نوشته ها : 76
تعداد نظرات : 3
Rss
طراح قالب
GraphistThem228

آرایش پارلمان عراق

مقتدی صدر: به دنبال تشکیل دولتی هستیم که باب روزی را به روی ملت باز کند

خراسان 27 اردیبهشت 1397- پارلمان عراق کم کم دارد شکل خود را پیدا می کند. به گزارش بغداد الیوم،  ائتلاف "سائرون" به ریاست مقتدی صدر 54 کرسی و ائتلاف "النصر" به ریاست حیدر العبادی نخست وزیر عراق 52 کرسی و ائتلاف "الفتح" به ریاست هادیالعامری 49 کرسی به دست آورد. در حالی که ائتلاف مورد حمایت مقتدی صدر یعنی "سائرون" بیشترین کرسی را  در انتخابات پارلمانی آورده  و تمام معادلات سیاسی در این کشور را به هم زده و ائتلاف‌های آینده را در هاله‌ای از ابهام قرار داده،وی در توئیتی نوشت: ما به دنبال تشکیل دولت تکنوکرات هستیم که باب رزق و روزی را به روی ملت باز کند، نه این که زمینه‌ای برای سرقت احزاب باشد.وی افزودکه سازمان‌های اقتصادی هرگز در این دولت جایی ندارند.


پنج شنبه 1397/2/27 18:39

زنده باد جنازه برجام!

محمد صرفی
منبع: کیهان 25 اردیبهشت 1397
مردگان در همه جای دنیا با آداب خاصی تدفین می‌شوند و در کشورهای غربی این موضوع مانند خیلی چیزهای دیگر تبدیل به یک صنعت شده است. در غرب برای تعیین تکلیف جنازه، اغلب دو روش مرسوم و فراگیر وجود دارد که بسته به میزان ارثیه متوفی و دست به جیب بودن بازماندگان انتخاب می‌شود. عده‌ای جنازه را می‌سوزانند و خاکستر آن را به آب یا باد می‌دهند و یا در جایی نگهمی‌دارند که نسبت به روش دوم ارزان‌تر و راحت‌تر است. روش دوم اما حواشی وهزینه‌های بیشتری دارد و شامل مراحل و آداب مخصوصی است که می‌تواند در برخی شهرها چند هزار دلار هزینه داشته باشد. آماده‌سازی و آرایش جنازه، به تن کردن لباسی شیک و مجلسی، نمایش جنازه برای حاضرین در تابوتی زیبا و سپردن آن به خاک از جمله مراحل این روش تدفین است. مهم‌ترین و تخصصی‌ترین بخش این روش، مرحله‌ای است که جنازه را بزک می‌کنند! این فرآیند را که انگلیسی‌ها به آن Embalm می‌گویند نمی‌توان با حنوط یکی دانست. چرا که غربی‌ها با انواع و اقسام روغن‌ها، پودرها و لوازم آرایش چنان به جان جنازهمی‌افتند و آن را بزک می‌کنند که متوفی از زمان حیات خود نیز دلرباتر می‌شود! آنچه امروز عده‌ای در کشور با جنازه برجام می‌کنند را صرفاً می‌توان با چنین کاری مقایسه کرد.
سه شنبه 1397/2/25 10:15
اطلاعات: شنبه 22 اردیبهشت 1397- 25 شعبان 1439ـ 12 مه 2018ـ شماره 27000
نیویورک تایمز سخنان رهبر انقلاب درباره ارسال نامه ترامپ به کشورهای عربی را تائید کرد
نیویورک تایمز سخنان مقام معظم رهبری درباره ارسال نامه ترامپ به کشورهای عربی را تایید کرد.روزنامه نیویورک تایمز به نقل از یک منبع آگاه نوشت رئیس‌جمهوری آمریکا با ارسال دو نامه محرمانه به کشورهای عربی، ضمن ابراز نارضایتی از هزینه‌های واشنگتن در غرب آسیا، خواستار تقبل هزینه‌های ائتلاف ضد ایران از سوی آنها شد.به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا طی روزهای اخیر، دو نامه محرمانه به کشورهای عربی متحد خود در غرب آسیا ارسال و از اینکه واشنگتن تا کنون هزینه‌های زیادی در منطقه صرف کرده، ابراز نارضایتی کرد.به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز» به نقل از یک منبع آگاه، ترامپ در این نامه‌ها از دو کشور عربی خواسته که بیشتر هزینه‌های ائتلافی که جهت مقابله با نفوذ ایران در منطقه تشکیل شده را بپردازند.این نامه‌ها درباره اظهارات ترامپ حول کاهش هزینه‌های گزافی که آمریکا از زمان 11 سپتامبر 2001 در غرب آسیا خرج کرده وافزایش فشارها بر ایران است.وی بارها در سخنرانی‌های متعدد خود تاکید کردهکه آمریکا از زمان آن حادثه ، 7 تریلیون دلار در غرب آسیا هدر داده و چیزیدر ازای آن عایدش نشده است.بر این اساس، بعد از آنکه ترامپ جواب کشورهای عربی به نامه اول را دریافت کرد، حدود یک هفته قبل نامه دومی برای تاکید برمواضعش به متحدان خود در منطقه ارسال نمود.در این نامه البته ذکر نشده که ترامپ چه اقداماتی انجام خواهد داد اما یک پیشنهاد مبهم برای ارسال تیمی ازکارشناسان آمریکایی به قطر جهت حل مناقشات آنها با شورای همکاری خلیج فارسو همچنین متمرکز کردن آنها به مقابله با ایران داده شده است.نیویورک تایمزبا اشاره به سخنان (19 اردیبهشت) رهبر انقلاب اسلامی ایران درباره خروج ترامپ از برجام، نوشت: آیت‌الله خامنه‌ای رهبر ایران علنا اعلام کرد که نامه اول وجود دارد.البته او اشاره‌ای نکرد که متن این نامه چگونه به دستش رسیده است.کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا از پاسخ دادن به سوال نیویورک تایمز درباره این ارتباط محرمانه ترامپ و شیخ‌نشین‌های عرب امتناع کردند.یکمقام دولتی آمریکا اما به روزنامه واشنگتن پست گفت که نامه اول حدود دو هفته قبل ارسال شده است. وی افشا کرد که این نامه‌ها نه تنها از متحدان آمریکایی خواسته حضور فعالانه‌تری در نقاط حساس منطقه از جمله سوریه داشته باشند بلکه در ادامه مذاکرات ترامپ با سران کشورهای عربی که طی دو ماه اخیرداشته، است.«تئودور کاراسیک» مشاور ارشد یک اندیشکده آمریکایی تاکید کرد اینکه رهبر ایران توانسته متن نامه را مطالعه کند، مسئله بسیار مهمی است زیرا در آن نکات مهمی درباره اینکه ایران با چه اقداماتی از سوی آمریکا روبه‌رو خواهد شد، آمده است.

رحیم پور ازغدی: 2 سال پیش روحانی گفت تحریم ها برداشته شد؛ پس چه شد؟

خراسان 16 اردیبهشت 1397

حسن  رحیم‌ پور ازغدی  عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم رونمایی از مستند «خوره» که روایتی از ناآرامی‌های دی‌ ماه 96 است، گفت: الان چند سال است مملکت در اختیار آقای روحانی است و نمی‌تواند مشکلات را بر گردن دیگرانبیندازد.
 به گزارش فارس، رحیم پور ازغدی افزود: نمی‌شود حرفی را زد و بعدا گفت منظورم این نبوده است، جمهوری اسلامی وعده دروغ نمی‌دهد، رئیس جمهور به خصوص اگر آخوند باشد نباید حرفش در جلسه داخلی و خارجی 180 درجه تناقض داشته باشد. رحیم پور تاکید کرد: دو سال پیش آقای روحانی گفت تحریم ها برداشته شد و همه مشکلات اقتصادی حل خواهد شد، پس چه شد؟
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن انتقاد از حاشیه‌سازی‌های برخی مسئولان دولت افزود: بهتر است مسئولان به جای این که به حواشی بپردازند، گمرک و قاچاق کالا را درست کنند و  نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند. وی تأکید کرد: یکسری ها همان طور که هسته‌ای را دادند و در عوضش چیزی نیاوردند، حالا می‌خواهند موشک‌ها را بدهند، می‌خواهند کشور بی‌دفاع باشد و نفوذ منطقه‌ای ایران را ضعیف کنند. شما یادتان باشد ما اگر همه این ها را هم بدهیم، باز هم چند سال دیگر می‌گویند کم است و از ما چیز دیگری می‌خواهند.

يکشنبه 1397/2/16 20:35
نگاه هفته
اطلاعات: پنجشنبه 6 اردیبهشت 1397- 9 شعبان 1439ـ 26 آوریل 2018ـ شماره 26988

*تحولاتیمن این هفته تحت‌الشعاع 2 حمله وحشیانه عربستان به غیر نظامیان و مقامات دولت یمن قرار گرفت. در نخستین تحول، جنگنده‌های سعودی با حمله به یک مراسمعروسی در استان «حجه» این کشور، دست کم 35 غیرنظامی یمنی از جمله شماری زنو کودک را کشتند. از طرفی تنها دو روز پس از این جنایت سعودی‌ها، جنگنده‌های عربستان در اقدامی ناجوانمردانه، «صالح الصماد» رئیس شورای عالیسیاسی یمن را در استان «الحدیده» به شهادت رساندند.
*گروه تروریستی داعش این هفته در اقدامی وحشیانه با حمله به منطقه شیعه‌نشین کابل 85 تن از شیعیان را به شهادت رساند. داعش در حالی مرتکب اینحمله شد که عده‌ای از مردم بیگناه برای دریافت شناسنامه در راستای ثبت‌نامدر انتخابات این کشور به مرکز ثبت احوال محله «مهتاب قلعه» در منطقه «دشت برچی» مراجعه کرده بودند.

*تنها چند روز پس از تجاوز نظامی سه‌کشور غربی به سوریه و به‌رغم شعار انتخاباتی ترامپ مبنی بر خروج از این کشور، این هفته وزیر خارجه موقت آمریکا اعلام کرد که نیروهای این کشور حتی پس از نابودی کامل داعش، قصد ترکسوریه را ندارند. وزیر خارجه روسیه در واکنش به این اظهارات، آمریکا را بهدروغگویی متهم کرد و از واشنگتن خواست هرچه سریعتر سوریه را ترک کند.

*تظاهرات موسوم به «راهپیمایی بازگشت» در اراضی اشغالی که وارد چهارمین هفته شده، این هفته نیز برگزار شد و طبق معمول نظامیان صهیونیست این تظاهرات مسالمت‌آمیز را سرکوب کردند. در جریان این سرکوب، دو فلسطینی دیگر این هفته به شهادت رسیدند و شمار شهدای راهپیمایی بازگشت از ابتدا طی یکماهاخیر به 41 تن رسید.

*سلسله حملات با خودرو به رهگذران که از دو سال قبل کشورهای مختلف اروپایی را فرا گرفته و انگشت اتهام به سمت داعش است، این هفته به کانادا نیز سرایتکرد. یک جوان 25ساله با یک خودرو ون به رهگذران در شهر تورنتو کوبید که 10کشته برجا گذاشت. پلیس کانادا بلافاصله عامل این حادثه را بازداشت و اعلام کرد حادثه عمدی بود. گفتنی است این رویداد در منطقه ایرانی‌نشین تورنتو به وقوع پیوست.

*اعتراضات گسترده در ارمنستان این هفته به استعفای «سرژ سرکیسیان» نخست‌وزیر این کشور انجامید. سرکیسیان که پیش از این رئیس جمهوری ارمنستان بود، پس از پایان دوره‌اش، یکی از نزدیکان خود را رئیس جمهوری کرد و خود نیز نخست‌وزیر شد.

*نیکاراگوئه در پی کشتار هفته گذشته معترضان همچنان صحنه تظاهرات سراسری باهدف برکناری «دانیل اورتگا» رئیس جمهوری این کشور است. اورتگا طرحی را موسوم به «اصلاحات امنیت اجتماعی» آغاز کرده که همین امر سبب اعتراضات در مخالفت با این طرح شد. اما پلیس نیکاراگوئه این تظاهرات را به خشونت کشید و25 معترض کشته شدند. پس از این کشتار، اورتگا طرح مذکور را پس گرفت اما اعتراضات همچنان ادامه دارد.

*60 سال زمامداری خاندان کاسترو که پس از فیدل به برادرش رائول رسید، این هفته پایان یافت و برای نخستین بار پس از شش دهه، فردی خارج از خانواده کاسترو رهبری کوبا را بر عهده گرفت. مجمع ملی کوبا این هفته «میگوئل دیازکانل» معاون 57 ساله رائول کاسترو را به عنوان جانشین وی انتخاب کرد و رائول رسماً قدرت را واگذار کرد اما همچنان رهبری حزب کمونیست را در اختیاردارد.

*درگیری‌ها و ناآرامی‌ در منطقه «الخزامی» ریاض مقابل کاخ پادشاهی «سلمان» این هفته خبرساز شد. در این راستا منابع رسانه‌ای از وقوع درگیری‌های شدید وتیراندازی مقابل کاخ پادشاهی «الخزامی» سعودی‌ها در ریاض خبر دادند. به گفته برخی منابع، درگیری افراد مسلح؛ با محافظان کاخ پادشاهی سعودی در منطقه «الخزامی» علت وقوع این ناامنی است. این در حالی است که پس از ساعاتی برخی منابع معتبر سعودی از احتمال وقوع کودتا توسط نیروها و نظامیانوابسته به «محمدبن نایف»، ولیعهد برکنارشده سعودی علیه «بن‌سلمان» و پدرش خبر دادند.
*ارتش عراق پس از نشست مشترک وزرا دفاع روسیه، عراق، ایران و سوریه در «بغداد»، در اقدامی هماهنگ و در حملاتی سنگین، مواضع تروریست‌های داعش در عمق خاک سوریه را بمباران کرد. در این حملات علاوه بر هلاکت دهها تروریست، فرد شماره 2 داعش نیز به هلاکت رسید.

*سخنگوی وزارت خارجه پاکستان این هفته از بیانات رهبر انقلاب درباره لزوم حمایت از مردم مظلوم کشمیر استقبال کرد. «محمدفیصل» فرمایشات اخیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در قبال کشمیر را نشانه نگرانی شدید جامعه بین‌الملل درباره وضع این منطقه مورد مناقشه میان پاکستان و هند دانست.

*دولت ترکیه این هفته از تصمیم خود برای بازگرداندن تمامی ذخایر طلای این کشور از آمریکا خبر داد.
این تصمیم در پی مواضع مقابله‌جویانه اردوغان رئیسجمهوری ترکیه علیه دلار آمریکا اتخاذ شد. همچنین، اردوغان بار دیگر آمریکارا متهم به ارسال سلاح برای گروه‌های تروریستی کرد و گفت: ایالات متحده علیرغم این که شریک ماست اما تهدیدی جدی علیه ترکیه است.
*سرویس خارجی
جمعه 1397/2/7 19:8
X