دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 520649
تعداد نوشته ها : 76
تعداد نظرات : 3
Rss
طراح قالب
GraphistThem228

شلیک به کاخ یمامه؛ اهداف و پیام ها

خراسان 30 آذر 1396

در هزارمین روز از حمله ائتلاف عربی – غربی تحت فرماندهی سعودی به یمن و ویرانی تقریبا 80درصد زیرساخت‌های این کشور، یگان موشکی ارتش این کشور اقدام به شلیک یک موشک بالستیک دیگر از نوع برکان اچ2 به سمت پایتخت عربستان کرد، شلیکی که با توجه به همه تحولات عرصه میدانی، دلایل خاص خود وپیامدهای بی‌سابقه‌ای خواهد داشت.کانال اخبارسوریه به صورت خلاصه برخی از اهداف و پیامدهای این شلیک را برشمرده است که در ادامه مطلب می خوانید:1-این شلیک در هزارمین روز جنگ صورت گرفت، یعنی با وجود هزار روز جنگ نابرابر نیروهای مدافع یمنی هنوز ایستاده‌ و شکست را نپذیرفته‌اند. شلیک این بار به کاخ یمامه بود، آن هم ساعتی که نشست سران سعودی در غرب ریاض در حال برگزاری بود.
پنج شنبه 1396/9/30 12:5
روابط با رژیم صهیونیستی حرام است


 روزنامه جام جم، شماره 4998 به تاریخ 29/9/96، صفحه 6 (جهان)

بیش از 300 نفر از علمای اسلامی با امضای منشور علمای امت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را حرام اعلام کردند.
    پایگاهخبری روسیا الیوم روز سه شنبه نوشت: علمای اسلامی به منظور پایان دادن به روند روبه رشد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی این منشور را امضا کردند.
    برپایه این گزارش، این اقدام در جریان کنفرانس مطبوعاتی در استانبول ترکیه با مشارکت علمای اسلامی و 36 هیات و اتحادیه و موسسه اهل سنت از سراسر جهانصورت گرفت. هدف از این کنفرانس اعلام منشور علمای امت در مواجهه با خطر عادی سازی روابط و اعلام ممنوعیت شرعی به دلیل خطراتی که برای فلسطینی ها وپروژه مقاومت ایجاد می کند، بود. این منشور شامل 44 بند و چند بخش از جملهموجودیت رژیم صهیونیستی و حاکمیت قانونی و شرعی، عادی سازی روابط و وظیفه حاکم، اصول مقامت در برابر عادی سازی روابط، اهداف مقاومت در عادی سازی روابط، مفاسد عادی سازی روابط و خطرات آن است. در این منشور آمده است: عادیسازی روابط با اسرائیل به دلیل مخالفت با مقتضیات دینی و ویژگی های آن و براساس وفاداری به مومنان و ضرورت پیروزی آنها حرام است. مدتی است که برخی کشورهای عربی به طور ضمنی از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی سخن گفته وبرای آن مقدمه چینی کرده اند.
   
دسته ها : مقاومت اسلامی
چهارشنبه 1396/9/29 19:17
داستان دستیابی یمن به موشک‌های بالستیک
 خراسان 29 آذر 1396

مجله آمریکایی نشنال اینترست در گزارشی با اشاره به چگونگی دستیابی یمن بهموشک‌های بالستیک نوشت: یمنی‌ها با دسترسی به موشک‌هایی که در دهه های قبلاز کره شمالی و شوروی دریافت کرد‌ه‌اند موازنه قوا را تغییر دادند.40 روز پیش نیز، یک فروند موشک بالستیک به فرودگاه ملک خالد نزدیک ریاض، پایتخت عربستان شلیک شد که این یک تغییر استراتژیک در درگیری نظامی بین عربستان و گروه انصار ا... در یمن به شمار رفت. همه شواهد نشان می‌دهد که فناوری موشکی بالستیک پیشرفته که در دوره ریاست جمهوری علی عبدا... صالح در دست ارتش یمن بود به دست انصار ا... افتاد و این گروه از سال 2015 تاکنون با این موشک‌ها عربستان را بارها هدف حمله قرار داد و باعث تلفات مالی و جانی زیادی برای این کشور شد. زرادخانه موشک‌های بالستیک در یمن به جنگ طولانی بین یمن شمالی و جمهوری دموکراتیک یمن (یمن جنوبی)، باز می‌گردد که هر کدامآن ها این موشک‌ها را به عنوان «سلاح بازدارنده» و بدون نیاز به استفاده از آن، ذخیره می‌کردند.اما چگونه فناوری موشک‌های کره شمالی به خاورمیانه رسید؟ به نوشته نشنال اینترست، پیونگ یانگ حدود هزار و 600 موشک بالستیک ساخت و یک سوم یا نیمی از آن را به خاورمیانه منتقل کرد.در سال 2002 نیروی دریایی اسپانیا یک کشتی حامل 15 فروند موشک بالستیک «هواسونگ 5 » را که از کره شمالی به مقصد یمن در حرکت بود توقیف کرد اما در نهایت با اعتراض صنعا مجبور به آزاد کردن کشتی و اجازه عزیمت آن به سمت ساحل یمن شد.ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که یمن چندین محموله دیگر از پیونگ یانگ شامل 45 موشک بالستیک دریافت کرد که از جمله آن موشک‌های «هواسونگ اس 6 » است که شماری از آن ها در حملات علیه ریاض استفاده شد.ارتش یمن هم در مدت اخیر به موشک‌های شوروی «توچکا» که در اختیار یمن جنوبی بود، دست یافت که با توجه به این که دقت این موشک‌ها از موشک‌های هواسونگ و اسکاد بیشتر بود اثر ویرانگر و مرگبار بیشتری داشت.بر اساس گزارش نشنال اینترست، انصار ا... وقتی به موشک‌های زمین به هوای شوروی دست یافت شروع به ساخت آن ها در داخل یمن کرد که به نام‌های «قاهر 1 » و «قاهر 2 » شناخته شد و برد آن ها تا 155 و 250 مایل می‌رسد به گونه ای که می‌تواند شمار زیادی از همسایگان خود را در منطقه خلیج فارس تهدید کند.

دسته ها : مقاومت اسلامی
چهارشنبه 1396/9/29 18:21

دیده بان حقوق بشر: ارتش میانمار همچنان خانه های مسلمانان روهینگیا را آتش می زند

خراسان 28 آذر 1396
در حالی که بیش از 650 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از اواخر اوت تاکنونبه بنگلادش گریخته اند تا از آزار و اذیت و رفتارهای خشونت آمیز نیروهای امنیتی و ارتش میانمار در امان باشند، به نظر می رسد که مسلمانان آواره روهینگیا امیدی به بازگشت به میانمار ندارند و حتی این مسئله را غیرممکن میدانند.ارتش میانمار با سرکوب مسلمانان اقدام به کشتار تعداد زیادی از زنان، مردان و کودکان کرده و روستاهای روهینگیا را به آتش کشیده و اموال و دارایی های مسلمانان را به غارت برده است.آوارگان روهینگیا در اردوگاه های بنگلادش به خبرگزاری آناتولی گفته اند که آن ها جان خود را با فرار از میانمار نجات داده اند و چیزی برای بازگشت به این کشور ندارند. افزون بر این،دیده‌بان حقوق بشر گفت که ارتش میانمار ده‌ها خانه متعلق به اقلیت میانمار را حتی بعد از امضای توافق با بنگلادش برای بازگرداندن آوارگان به آتش کشیده است.به نوشته خبرگزاری فرانسه، گزارش دیده‌بان حقوق بشر تصریح کردکه این مسئله نشان می‌دهد توافق میان دو کشور جدی گرفته نشده و تنها ترفند روابط عمومی بود و تعهدی برای بازگردانی امن آوارگان نیست. این گزارشافزود: بر اساس تصاویر ماهواره‌ای به دست آمده، معلوم می‌شود ارتش میانمارهمچنان خانه‌های مردم روهینگیا را می‌سوزاند و زمانی که توافق میان دو کشور روز 23 نوامبر به امضا رسید، ده‌ها خانه در همین مدت در استان راخین محل اسکان مردم روهینگیا به آتش کشیده شد.بی بی سی نیز در گزارشی تصریح کرد: یک مقام آگاه اعلام کرده، این سیاست احتمالا با دستور مستقیم مقامات بالا از جمله انک سان سوچی ادامه یافته است.
سه شنبه 1396/9/28 16:45

آمریکا قطعنامه قدس را وتو کرد

خراسان 28 آذر 1396
شورای امنیت سازمان ملل متحد پیش‌نویس قطعنامه‌ای را که در آن بر تأثیر حقوقی نداشتن اقدام اخیر آمریکا در قبال قدس تاکید شده است، به رأی گذاشت. در پیش‌نویس این قطعنامه یک‌صفحه‌ای که از سوی مصر ارائه شد، تأکید شده بودکه هر تصمیمی در قبال وضعیت قدس هیچ تاثیر حقوقی ندارد.
به گزارش ایسنا ،خبرگزاری رویترز گزارش داد، در این جلسه پیش‌نویس این قطعنامه به رأی گذاشته شد اما به رغم موافقت اکثریت اعضای شورای امنیت (۱۴ رأی موافق)، با توجه به رأی وتوی آمریکا به تصویب نرسید.پیشتر دنی دانون، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد اعلام کرد که معتقد است آمریکا قطعنامه مربوط به قدس را در شورای امنیت سازمان ملل متحد وتو خواهد کرد.در همین حال، نیکی هیلی، نماینده آمریکا در شورای امنیت گفته بود که ایالات متحده علیه پیش‌نویس قطعنامه درخصوص قدس، از حق وتو استفاده خواهد کرد. در متن این پیش‌نویس آمده بود، هر تصمیم یا اقدامی که مبتنی بر تغییر ساختار ووضعیت شهر مقدس قدس باشد، تأثیر حقوقی ندارد و باطل است و باید بر اساس قطعنامه‌های مرتبط شورای امنیت لغو شود. مصر در پیش‌نویس این قطعنامه از تمامی کشورها خواسته بود که از ایجاد مقررهای دیپلماتیک در قدس مطابق با قطعنامه ۴۷۸ شورای امنیت خودداری کنند. در این قطعنامه همچنین از تمامی کشورها خواسته شده  بود مطابق با قطعنامه‌های شورای امنیت در خصوص قدس عمل کنند و هیچ اقدام یا به رسمیت شناختنی را برخلاف این قطعنامه‌ها انجام ندهند.
سه شنبه 1396/9/28 16:23

وحدت حوزه و دانشگاه گفتمانی تمدن ساز

نویسنده : حجت الاسلام والمسلمین کاظم لطفیان مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی
خراسان 27 آذر 1396

تا وقتی که محتوای علم، رنگ و بوی دینی به خود نگیرد،  نمی توان از اسلامیشدن دانشگاه سخن گفت و تا زمانی که حوزه های علمیه در پردازش مسائل نوپدید، به تولید علم همت نگمارند، نمی توان حوزه علمیه تراز حکومت اسلامی را به نظاره نشست و این مهم، زمانی محقق خواهد شد که حوزه و دانشگاه، در کنار هم بیندیشند، دانش مورد نیاز جامعه را تولید و برای به کاربستن آن تلاش کنند و به عنوان گنجینه فضایل ارزشمند جامعه، در مقابل تمام انحرافات و کجروی ها بایستند.
دوشنبه 1396/9/27 20:3
هاریوکی آیکاوا:

فاجعه بحران غذایی در یمن

خراسان 27 آذر 1396
روزنامه نگار مطرح ژاپنی با بیان این که یمن با بحران جدی مواد غذایی رو به رو شده است، در روزنامه ماینیچی ژاپن نوشت: هشت میلیون و پانصد هزار نفر( معادل یک سوم جمعیت یمن ) در معرض خطر قحطی و گرسنگی قرار دارند .عربستان سعودی به بهانه نگرانی از حمل و نقل موشک های بالستیک به یمن ، شبکه محاصره در فرودگاه ها و بنادر مهم را که از زمان مشارکت در جنگ یمن بهاجرا در آورده بود ، گسترش داده است. شبکه محاصره عربستان سعودی بر مواد غذایی یمن که نود درصد آن متکی به واردات است ، تاثیر منفی چشمگیری گذاشته است. شمار افرادی که تنها در ماه اخیر در یمن با گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند ، به یک میلیون و پانصد هزار نفر افزایش یافته است. همچنین کمبود محصولات پزشکی در یمن بیداد می کند وحدود 20 میلیون نفر از جمعیت حدود 27 میلیونی یمن نیاز مبرم و فوری به کمک های بشر دوستانه از جمله مواد غذایی ودارو دارند.واردات سوخت به یمن که برای پمپاژ کردن آب از چاه های عمیق استفاده می شود ، متوقف شده است. همچنین به دلیل تامین نشدن آب آشامیدنی و وضعیت اسفناک بهداشت، بیماری های عفونی در یمن رواج پیدا کرده است و حدود یک میلیون تن به بیماری وبا مبتلا و در این میان حدود دو هزار و 200 نفر کشته شدند.
دوشنبه 1396/9/27 19:58
صهیونیست ها از کودکان فلسطینی بیش از سران عرب می ترسند

جام جم 26 آذر 1396
عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان با اشاره به نقش موثر کودکان و نوجوانان فلسطینی در انتفاضه ضدرژیم صهیونیستی اعلام کرد: صهیونیست ها از کودکان فلسطینی بیش از سران عرب می ترسند.
    به گزارش مهر و به نقل از المنار، شیخ نبیل قاووق، عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان گفت: کودکان سنگ به دست در فلسطین اشغالی از فعالیت همه کنفرانس ها و اجلاس های عربی و اسلامی تاثیرگذارتر هستند. اسرائیل امروز از آن کودکان بسیار بیشتر از روساو پادشاهان و رهبران عرب می ترسد. اسرائیل از عربستان نمی ترسد بلکه فقط از مقاومت در لبنان و فلسطین می ترسد چراکه درک می کند هنگامی که عربستان تجهیز می شود خطری ندارد این سلاح ها، مشروط به استفاده آنها ضد اعراب و مسلمانان در یمن، ایران، سوریه یا مقاومت است.
    وی در بخش دیگر صحبت های خود افزود: صهیونیست ها خودشان به زبان خود می گویند که عربستان در هیچزمانی برای آنها دشمن نبوده است و عربستان با اسرائیل نجنگیده و نخواهد جنگید و اسرائیل نیز با عربستان مناقشه ندارد.

دسته ها : مقاومت اسلامی
يکشنبه 1396/9/26 20:23

بن سلمان نمی خواهد درباره قدس حرف بزند

خراسان 26 آذر 1396

ابرت ستلاف،مدیر اندیشکده «واشنگتن برای سیاست خاورنزدیک» نوشت:هفته پیش من در راس هیئتی پنجاه نفری از کارشناسان خاورمیانه به عربستان سعودی رفتم.ما پیش از به رسمیت شناختن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل از سوی پرزیدنت ترامپ پنج ساعت را با سه وزیر سعودی به بحث درباره یمن، قطر، لبنان، برنامه بلندپروازانه اصلاحات در عربستان موسوم به «چشم انداز ۲۰۳۰» شامل واگذاری سهام شرکت بزرگ نفتی آرامکو گذراندیم.محمد العیسی، دبیرکل نسبتا جدید اتحادیه جهان اسلام، که موسسه اش دهه ها مروج روایتی افراطی از اسلام در مدارس و مساجد و نهادهای مذهبی بوده است در سخنرانی حتی واژه قدس از زبانش خارج نشد. او در عوض با افتخار از دوستی خود با خاخام ها در اروپاو آمریکا در گفت وگوی میان ادیان صحبت کرد.در دیدار ما با محمد بن سلمان، ولیعهد و وزیر دفاع عربستان، هم سخنی از قدس به میان نیامد. او در پایان درحاشیه جلسه در واکنش به پرسش ما تنها به یک کلمه ابراز تاسف از تصمیم پرزیدنت ترامپ بسنده کرد و سریع از فرصت های همکاری ریاض و واشنگتن برای بازگرداندن امید به روند صلح اسرائیلی فلسطینی سخن گفت.ولیعهد عربستان بر خلاف انتقادهایی که سعودی ها معمولا از اسرائیل می کنند از آینده امیدبخش روابط عربستان و اسرائیل در پی تحقق صلح حرف زد.

دسته ها : مقاومت اسلامی
يکشنبه 1396/9/26 19:38

دولت اختلافی و رسالت اجماع سازی!

نویسنده : مهدی حسن زاده
خراسان 26 آذر 1396

روز گذشته اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور صحبت هایی را مطرح کرد کهپرداختن به سه وجه از آن ضروری است. بخشی از این سخنان را باید پاسخ صریح ودر مواردی ضمنی به سخنان روز پنج شنبه هفته گذشته محمد باقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه دانست. جهانگیری در بخشی از سخنان خود آمار عجیب نوبخت مبنی بر وجود حداقل سه بیکار تحصیل کرده در هر خانه را رد کرد و با استناد به آمار مرکز آمار (که از قضا زیر مجموعه خود نوبخت است) تعداد بیکاران را سه میلیون نفر ذکر کرد، اما نکته مهم تر بحث قیمت ارز است. همچنین در حالی که نوبخت اعلام کرده بود که رئیس جمهور از افزایش نرخ ارز مکدر است، جهانگیری گفت: درباره ارز، هنوز برخورد علمی صورت نگرفته و مجدد اشتباهات تکرار شده است. پیش از این نیز مهرماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، معاون اول رئیس جمهور از بررسی درخواست وزیر صنعت و رئیس کل بانک مرکزی برای تعدیل نرخ ارز متناسب با افزایش تورم خبر داده بود. ایندر حالی است که چند روز پس از همان خبر نوبخت از مخالفت رئیس جمهور با گرانی دلار خبر داده بود.

يکشنبه 1396/9/26 19:36
ضمن محکومیت شدید تصمیم اخیرترامپ در اجلاس فوق العاده سازمان همکاری اسلامی مطرح شد:

7 پیشنهاد روحانی به جهان اسلام درباره قدس

اجلاس فوق العاده سران و مسئولان ارشد 57 کشور عضو سازمان همکاری اسلامی، روز چهارشنبه با حضور دکتر روحانی رئیس جمهور در ترکیه برگزار شد. به گزارش  ایرنا، دکتر روحانی در این نشست طی سخنانی با قدردانی از اقدام رئیسجمهور ترکیه برای برگزاری این نشست گفت: انتفاضه جدید مردم مجاهد فلسطین در روزهای گذشته علیه آمریکا و اشغالگران صهیونیست یک بار دیگر آشکار ساخت که فلسطینیان به طرح های پوچ دل نبسته و بر خواسته به حق خود پافشاری می کنند. وی‌تأکید کرد: باید از همه راه های ممکن مانع اجرای این اقدام غیرقانونی دولت آمریکا شویم. رئیس جمهور با اشاره به علل و عوامل حرمت شکنیگستاخانه ترامپ تأکید کرد: آن چه بیش از هر چیز دیگری محرک و مشوق این تصمیم گیری بوده، تلاش برخی برای ایجاد ارتباط با رژیم صهیونیستی و هماهنگیو همکاری با آن رژیم است که به جای مقابله با تهدید های صهیونیست ها، در همراهی با آمریکا و رژیم صهیونیستی، نسخه هایی را برای آینده فلسطین تجویز می کنند که در صورت عملی شدن، صهیونیست ها برای همیشه بر فلسطین مسلط خواهند شد.
آمریکا تنها در پی منافع حداکثری صهیونیست هاست
دکتر روحانی با اشاره به حمایت های آمریکا از جنایت های رژیم اشغالگر قدس گفت: متاسفانه برخی آمریکا را در طول سال ها مذاکره، داور گرفتند یا از آن حمایت خواستند و دل در گرو میانجیگری آن سپردند. وی تأکید کرد: اقدام اخیر دولت آمریکا برای کسانی که هنوز روزنه امیدی به ایفای نقش مثبت آمریکا در حل بحران فلسطین داشتند آشکارا روشن ساخت که آمریکا تنها در پی منافع حداکثری صهیونیست هاست و احترامی برای خواسته های مشروع فلسطینیان قائل نیست.  دکتر روحانی در ادامه خطاب به رئیس اجلاس فوق العاده سازمان همکاری اسلامی، پیشنهاد 7 ماده ای خود را مطرح کرد. رئیس جمهور در تشریح بند اول پیشنهاد خود گفت: ضروری است تصمیم اخیر آمریکا در اعلام قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت خود به آن جا به شدت توسط این اجلاس محکوم شود. روحانی در بند دوم با اشاره به ضرورت وحدت جهان اسلام در این باره تأکید کرد: اگر در برخی از مسائل با هم اختلاف نظر داریم، اما در مورددفاع از قدس و آرمان فلسطین نباید اختلافی داشته باشیم. روحانی در بند سومسخنان خود افزود: دولت آمریکا باید متوجه این واقعیت بشود که جهان اسلام نسبت به سرنوشت فلسطین و قدس شریف بی تفاوت نبوده و به سخره گرفتن مصوبات بین المللی و نظرات اکثریت قریب به اتفاق جامعه بین المللی در موضوع فلسطین، بدون هزینه سیاسی نخواهد بود. چهارمین نکته رئیس جمهور این است که «کشورهای اسلامی به طور یکپارچه موضع اصولی خود در مخالفت با اقدام اخیر آمریکا را در گفت وگو با شرکای آمریکا به ویژه کشورهای اروپایی مطرح و بر لزوم پایداری همه کشورها در برابر تصمیم اخیر ترامپ تاکید کنند».
وی در ادامه با تهدید خواندن زرادخانه های هسته ای رژیم صهیونیستی برای کلجهان گفت: باید موضوع فلسطین به موضوع اول جهان اسلام برگردد. ششمین پیشنهاد رئیس جمهور درخواست از هیئت های نمایندگی کشورهای اسلامی برای شرکتفعال در مباحثات در مجمع عمومی سازمان ملل و شورای امنیت برای مخالفت با تصمیم اخیر آمریکا بود. پیشنهاد هفتم و پایانی رئیس جمهور نیز این بود که «باید تحرکات رژیم صهیونیستی به طور مستمر مورد رصد قرار گیرد و سازمان همکاری اسلامی در صورت نیاز برای اتخاذ تدابیر لازم در سطح وزرا یا سران تشکیل جلسه دهد.» روحانی در نهایت تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد با تک تک کشورهای اسلامی برای دفاع از قدس بدون هیچگونه ملاحظه و پیش شرطی همکاری کند.
پنج شنبه 1396/9/23 20:14
قدس یا قدس غربی؟
خراسان، 23 آذر 1396
سعیدساسانیان-این دو خبر را بخوانیم؛1-موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیهاروپا:" بیت المقدس پایتخت هر دوی شماست. تنها راه حل واقعی برای خاورمیانه راه حل تشکیل دو کشور و بیت المقدس پایتخت هر دو بر اساس مرزهای ۶۷ است". 2-نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد:" ایالات متحده درباره محدوده یا مرزهای میزان حاکمیت بر قدس چیزی تعیین نکرده است. ایالاتمتحده از هیچ تغییری در وضعیت حرم شریف حمایت نکرده است. ایالات متحده وضعیت نهایی را از پیش تعیین نکرده و همچنان به راهکار دو دولتی متعهد است".در هیچ توافقی از جمله اسلو، گزاره‌ای مبنی بر این‌که قدس شرقی پایتختدولت فلسطینی و قدس غربی پایتخت رژیم صهیونیستی باشد، نیامده است. حاکمیت‌بر این دو در قالب مرزهای پیش از 1967 آمده است اما پایتختی نه. این ابتکار را نخستین‌بار روسیه در فروردین امسال به‌صورت رسمی طرح کرد. سال گذشته نیز جان کری چنین طرحی را صرفا پیشنهاد داده بود. حالا هم موگرینی آنرا تکرار کرده و هیلی هم از تعیین نشدن حد و مرز دو سوی قدس سخن گفته است که گویا باید انجام شود. چه هدفمند، چه غیرهدفمند، تصمیم ترامپ حتی اگر محقق هم نشود، می‌تواند زمینه‌ساز کسب موافقت‌های بین‌المللی برای شناسایی قدس غربی به‌عنوان پایتخت جدید رژیم صهیونیستی شود. این موضوع در ظاهر طبق توافق‌ها و قطع‌نامه‌ها شدنی است اما از حساسیت زیادی برخوردار است. چنین موضوعی مطلوب این رژیم نیست اما با توجه به حضور و نفوذ آن در قدس شرقی، پذیرش بین‌المللی درباره پایتختی قدس غربی می‌تواند مقدمه عملی برای رسیدن به مطلوب نهایی باشد. به نظر می‌رسد این سناریو را هرچند کمتر محتمل باشد، باید رصد کرد. شاید هدف این بازی، در نهایت معرفی قدس غربی به‌عنوان پایتختاسرائیل باشد که گزینه‌ کمتر حساسیت‌برانگیز و مورد پذیرش بیشتر دولت‌هاستو راهی سهل‌تر و عملی‌تر برای رسیدن به پایتختی تمام قدس است. شاید به مرگگرفته‌اند تا به تب راضی کنند.  
دسته ها : مقاومت اسلامی
پنج شنبه 1396/9/23 19:54
تاکید بر فلسطین به پایتختی قدس شرقی، بازی در زمین ترامپ
خراسان ، 23 آذر 1396
در ادبیات فارسی ضرب المثلی است که می گوید به مرگ بگیر تا به تب راضی شود. مواضع برخی مقام های کشورهای اسلامی در روزهای اخیر بیانگر این نکته است که ظاهرا برخی مانند ترکیه با تاکید بر این که قدس شرقی پایتخت فلسطین است غیر مستقیم مشروعیت اسرائیل را  قبول کرده و حق این رژیم را برای کنترلقدس غربی به رسمیت شناخته اند.بنا بر این ممکن است تاکتیکی که ترامپ به کار برده در چارچوب طرح توافق قرن باشد که از سوی او مطرح و برخی جزئیات آنهم فاش شده است. البته همسو با ترامپ، بنیامین نتانیاهو نیز در بازگشت از اروپا در کنفرانس مطبوعاتی در پاسخ به پرسشی درباره طرح دو دولتی گفت این طرح برای یمن یا کاستاریکا خوب است و در واقع او به هدف کابینه اش در دستیابی به دولت واحد و سرزمین واحد نژادی اشاره کرد.شاید فشارهای حداکثری نتانیاهو نیز با هدف گرفتن امتیازهای بیشتر از فلسطینی ها باشد که باید به این موضوع در مواضع جهان اسلام در باره فلسطین توجه شود.چنان چه بر اساس قطعنامه 242 و سپس قطعنامه هایی چون 338 که بر اجرای قطعنامه قبلی تاکید دارد، رژیم صهیونیستی باید به مرزهای پیش از جنگ سال 1967 برگردد و فلسطین به پایتختی قدس شرقی تشکیل شود اما از سال 1967  تاکنون نه تنها رژیم صهیونیستی این قطعنامه ها را رعایت نکرده بلکه با وقت کشی در مذاکرات پی درپی از جمله اسلو، کمپ دیوید، شرم الشیخ و... به گسترش شهرک سازی در سرزمین های فلسطینی اقدام کرده است.  اکنون که نشست فوق العاده سازمان کشورهای اسلامی در استانبول برای بررسی وضعیت قدس برگزار شده است، تاکید براشغالگربودن رژیم صهیونیستی و حق فلسطینی ها بر مالکیت بحر تا نهر این سرزمین می تواند خنثی کننده این تاکتیک باشد. 
دسته ها : مقاومت اسلامی
پنج شنبه 1396/9/23 19:51

رویای ترامپ برای آمریکا

نویسنده : امیر علی ابوالفتح
خراسان، 21 آذر 1396

بعد از چند دهه تلاش آمریکا برای عهده داری رهبری جهانی ، این کشور خواستهو ناخواسته در مسیر حرکت به سمت انزوا قرار گرفته است . نمونه های متعددی از این رویکرد نیز وجود  دارد . از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ ، رئیس جمهوری کنونی آمریکا ، این کشور از پیمان اقلیمی پاریس ، مشارکت ترانس - پاسیفیک و سازمان یونسکو خارج شده است . همچنین رئیس جمهوری آمریکا در اقدامی جنجالی ، شهر تقسیم شده و اشغالی قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل اعلام کرد و خبر داد که سفارت آمریکا از تل آویو به قدس منتقل می شود . وی همچنین تهدید کرده است که
سه شنبه 1396/9/21 20:32

استاد سید محمّدمهدی میرباقری، ۹۱/۳/۱۰

🆔@ostadmirbaqeri

💥الگوی پیشرفت اسلامی‌ایرانی، باید در دلِ مبارزه با تمدن مدرن، محقق شود.

«یکی از ارکانی که در طراحی الگوی توسعۀ اسلامی ایرانی، بعضی از اندیشمندان حوزۀ توسعه بر آن تاکید کرده‌اند، "همگرایی" است، بنابراین، عمیق‌ترین لایۀ بنیادین جامعه، بنیاد همدلی جامعه یا همان همگرایی و به‌تعبیر‌دیگر گرایش اجتماعی است.


دسته ها :
جمعه 1396/9/10 15:16
X